Vše o nákupu
Pecka modelář
© PECKA MODELÁŘ s.r.o. 2011 - 2024. Všechna práva vyhrazena
Zákaznická linka 9-18 hod.: +420 774 590 258 | Potřebujete pomoci?
MŮŽETE MÍT IHNED NA PRODEJNĚ: | |
Nademlejnská - eshop | 1 ks |
Pátek 13.12. může být u Vás |
Nevíte si rady s výběrem? Nejsou Vám některé parametry jasné? Napište nám Váš dotaz a my Vás s odpovědí kontaktujeme.
Poslat dotazCelobalsový gumáček s odnímatelným křídlem a ocasními plochami. Model můžete sestavit pouhým zasunutím do vyfrézovaných výřezů a drážek v trupu; pro větší výdrž a stálost nastavení je možné díly modelu slepit acetonovým lepidlem (Kanagom, L-510, UHU-Hart aj.) nebo řídkým vteřinovým lepidlem.
Stavebnice obsahuje: trup, vyseknuté a potištěné křídlo již vytvarované do vzepětí, předseknuté ocasní plochy a kabinu, vrtuli s hlavicí a gumový svazek (guma 3x1).
Tip pro stavbu: Ocasní plochy a kabina jsou dodávány jako předseknuté v balsovém prkénku - díly NEVYLAMUJTE! Prkénko otočte potištěnou stranou dolů a lehce přebruste jemným brusným papírem (č. 180 nebo jemnější). Díly je potom možné snadněji oddělit; pokud by stále byly některými vlákny dřeva "vázány" k prkénku, opatrně díl oddělte ostrým nožem (vhodný je např. odlamovací nůž s čerstvě odlomeným ostřím).
Ošetřování gumového svazku: Novou gumu opatrně vyperte v mýdlové vodě a nechejte uschnout. Poté ji namažte ricínovým olejem (prodává se v lékárnách) nebo silikonovou vazelínou na mazání rybářských vlasců (dostanete v prodejnách rybářských potřeb). Po létání svazek s modelu sejměte a uchovávejte jej v uzavřeném plastovém sáčku. Namazaný gumový svazek se odvíjí plynuleji a s menším třením - dává vyšší výkon a déle vydrží. Nový svazek je také vhodné nejprve zaběhnout - pro první 2-3 lety natáčejte jenom 80-100 otáček, teprve poté může bezpečně natáčet více.
Rozpětí [mm] | 305 |
Délka [mm] | 280 |
Hmotnost [g] | 14 |
Ovládané funkce | Žádné |
Stavební náročnost | S0 |
Náročnost pilotáže | P0 |
4 položky
Tato webová stránka používá cookies
Za účelem zkvalitnění našich služeb používáme na této stránce soubory cookies. Pro více informací přejděte na Podmínky pro používání internetových stránek.